За Нас

Моделите “NEW LOOK. new generation model agency” ќе ja представуваат нашата агенциja на модна ревиjа на познати дизаjнери, во проект на познати магазини, презентации, саем, VIP забави, реклами и спотови.

  • EN
  • MK