Биди Модел

Девоjки и момци наши почетни модели – добро доjдовте во модниот бизнис!
Секако работата со модели е интересна и привлечна, па еве можност да се пронаjдете себе си и да ги покажете своите квалитети, влезете во светот на убавината.
                 
Ако сакаш да бидеш модел дозволи ни да дознаеме за тоа ! Ако познаваш некој кој би сакал да стане модел информирај не! Доколку тоа е твојата сестра, твојот брат, роднина, пријател, сосед информирај не!
 
Професионални модели – ви нудиме наjдобри договори, консултациja за сите потребни прашањa, подигнување на вашиот реjтинг, ви нудиме успех и врвна кариера.
 
Испрати ни твоја слика (една слика само ликот и една слика целосна од тебе) на email dragana@newlook.com.mk податоци од твојата висина, тежина, твоите години и контакт телефон. Чекаме да ни испратиш информации. Се најдобро ти посакува ЊЛ.

  • EN
  • MK