Услуги

Ние имаме искуство и посветен тим кој што се стреми да обезбеди највисок квалитет за преставување на моделите и извонредни услуги за клиентите.

Некои од нашите услуги:

- Моделите кои ќе работат на фото и видео проект
- Професионални манекени кои ќе ги престават Вашите најнови колекции на модни ревии
- Mодели кои ќе работат на саем
- Организирање на промоциjaта или промотивна акција
- Организирање на презентациja
- Хостеси
- Организирање на кастинг
- Реализациja на коктел забава
- Изготвување портфолио
- Изготвување рекламни материjали
 
Со задоволство би Ве советувале и би одговориле на Вашите прашања доколку ги имате во врска со модниот бизнис.

  • EN
  • MK